Louis Vuitton, Volvo ating comerțul social thailandez prin aplicația Line chat

0

Brandurile de lux și mașinile auto din Thailanda s-au orientat spre vânzarea produselor lor prin intermediul aplicației de chat japoneze Line în mijlocul pandemiei coronavirusului, atingând apetitul tot mai mare al țării pentru comerțul social, a declarat joi un executiv de top.

Mărci precum Louis Vuitton, Chanel și Volvo au fost printre cele care au deschis conturi oficiale în aplicația de mesagerie, care depășește WhatsApp-ul Facebook și Rakuten’s Viber în Thailanda, având ca scop conectarea cu utilizatorii în timpul blocării coronavirusului.

„Categoria de lux a fost nevoită să se adapteze deoarece magazinele lor erau închise”, a declarat pentru Reuters directorul comercial Line Line, Norasit Sitivechvichit.

Thailanda, la începutul acestui an, a impus o acoperire la nivel național și a închis mall-uri timp de aproape două luni pentru a conține infecții.

„În timpul pandemiei, vânzătorii au devenit foarte activi”, a spus Norasit, adăugând că alții au vândut produse cosmetice și bunuri de larg consum.

Line, care taxează vânzătorii pentru trimiterea de mesaje și streaming live, a declarat că utilizatorii activi lunari din Thailanda au crescut de la 44 milioane la 47 milioane în acest an, a doua sa piață ca mărime după Japonia.

Volvo a vândut cu succes mașini pe platformă după ce a lansat în mai și a studiat datele clienților, a declarat șeful său de marketing și digitalizare din Thailanda, Jean-David…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.