Machiaj de seară pentru ochi căprui! Secretele unui make-up spectaculos

0

Aplicat corect și adaptat trăsăturilor noastre fizice, machiajul poate deveni o armă foarte puternică! În arta acestuia, ochii au două calități fundamentale. Prima este culoarea, iar cea de-a doua este forma. Alegerea nuanțelor potrivite irisului ne preocupă constant. Machiajul ochilor căprui este, fără doar și poate, cel mai simplu de realizat. Rare sunt culorile care nu ți se vor potrivi. Atenție mare însă la forma ochiului machiat!
Machiaj de seară pentru ochi căprui! Secretele unui make-up spectaculos
Din punctul de vedere al nuanțelor, ochii căprui sunt extrem de versatili. Așadar, rare sunt culorile nepotrivite pentru aceștia. Cele mai potrivite ar fi însă, movurile (purpuriu, lavandă, indigo), tonurile de maro (de la bej până la ciocolatiu), nuanțele închise de albastru, auriul și piersica (care se poate regăsi și în blush, dar mai puțin pigmentat).
Citește și: Machiaj simplu pentru ochi albaștri! Culori care îi pun în evidență
Machiaj de seară pentru ochi căprui: Vibrant colours
Rece sau caldă, nu există nuanță care să nu avantajeze ochii căprui. Pentru acel efect „wow”, optează pentru culori vibrante, iridiscente, armonios combinându-le în ceea ce se va transforma dintr-un machiaj într-o adevărată operă de artă. Alege un gloss nude și o pereche de gene false dramatice și lookul tău e gata!

I haven’t still published all my works from Mexico 
A post shared by Ольга Томина (@tominamakeup) on Feb 27, 2019 at 10:22am…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.