Machiaj pentru vara lui 2019. Ce culori sunt acum în trend

0

Chiar dacă se duc la o întâlnire, la muncă sau se duc în vacanță, femeile optează de cele mai multe ori pe timp de vară pentru machiaje ușoare, dar interesante. Iar trendurile acestui an țin cu acestea. Machiajul verii din 2019 aduce elemente specifice anilor 90 precum: eyelinerul turcoaz sau glossul nude.

Kylie Jenner, un exemplu pentru milioane de adolescente și tinere, tocmai a lansat cel mai nou și mai amplu trend pentru această vară. Vorbim astfel despre fardul neon aplicat în colțul interior al ochiului. Rozul trebuie să dispară și să rămână doar verdele neon sau turcoaz.

Glossul nude, care era foarte în vogă în anii 90, revine la modă în această vară. Dacă doriți totuși să folosiți un gloss nude trebuie să nu folosiți farduri colorate, asta dacă vreți să reveniți la moda retro.

Când vine vorba despre serile calde și plăcute de vară, în care femeile obișnuiesc să iasă la o întâlnire pe terasă, dorim astfel să le ajutăm să emane eleganță, rafinament și feminitate. Aici, doamnelor le este indicat să opteze pentru un machiaj de tip smokey eyes, dar sclipitor. Chiar dacă machiajul în sine este unul smokey, nu uitați să folosiți o bază cu o culoare caldă. De exemplu, puteți încerca coraiul. Cu siguranță vă veți bucura de efectul creat, iar look-ul vostru va fi demn de invidiat. Mai ales dacă doar ce v-ați întors de la mare, pentru că bronzul vă va scoate în evidență machiajul. În mod subtil, bineînțeles.

Eyelinerul turcoaz este și el un produs care a cucerit numeroase vedete din Statele Unite. Este adesea folosit și de vloggeri dar și de celebritățile de pe Instagram. Chiar dacă ne referim la un eyeliner obișnuit sau un contur doar în partea de sus a ochilor, culoarea va ieși foarte frumos în evidență. De altfel, este și una dintre culorile preferate ale experiților în frumusețe și make-up.

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.