Cum sa te machiezi intr-un minut in diminetile nebune?

0

In visele noastre, in fiecare zi parasim casa intr-un mod fabulos. In realitate, suntem norocoase daca ne amintim sa punem rimel pe ambii ochi. Daca aveti doar un minut pentru machiaj inainte de a fugi afara, incercati unul dintre aceste sfaturi de machiaj rapid care fac o mare diferenta.

Sfat pentru machiaj pentru sprancene de un minut

Daca sunteti o persoana care arata de 10 ori mai stralucitoare cand sprancenele sunt terminate, faceti o prioritate din asta.

Sfat pentru machiaj pentru gene de un minut

Mascara este unul dintre elementele cele mai transformative din orice punga de machiaj Mascara este secretul. In zilele cand sunteti presata de timp pentru a pune orice machiaj, rimelul si rujul sunt alegerea perfecta. Mascara face ca ochii sa arate mai luminosi si mai plini de viata, iar culoarea buzelor adauga o mica culoare fetei. Puteti face chiar acest lucru in drumul spre destinatie! Tot ce ai nevoie este jumatate de minut sau cam asa ceva si veti arata fabulos.

Sfat pentru machiaj pentru ochi de un minut

Concentrati-va timpul pe ochi pentru a va asigura ca aratati treaza si odihnita. Aplicati corector pe piele, pleoape si imprejurimi pentru a ascunde roseata si cercurile intunecate, apoi fixati cu o pata de pulbere translucida. Urmati cu un strat de rimel si sunteti gata de drum.

Sfat pentru machiaj pentru buzele de un minut

Intre liner de buze, luciu de buze, ruj si balsam de buze, exista aproximativ un milion de optiuni cu care va confruntati in fiecare dimineata. Alegeti un produs care combina toate cele de mai sus si astfel sunteti perfecte pentru intreaga zi.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.