Make-up, arta de a-ti defini stilul

0

Makeup artist, makeup artistry and makeup art. Ce au in comun toate aceste 3 cuvinte? Arta! Chiar daca o buna parte din oameni efectiv nu pot aprecia arta machiajului pentru ceea ce este, machiajul este considerat o forma de arta in adevaratul sens al cuvantului.4

Este make-upul o arta?

In timp ce unii considera nesemnificativa puterea machiajului care este de fapt inimaginabila. Noi suntem aici pentru a demola acea credinta a vechi scoli fara make-up.

Machiajul pe care il porti zi de zi face parte din personalitatea ta si trebuie sa iti reprezinte stilul, fie el natural, glamour sau excentric.

Acesta trebuie sa iti scoata in evidenta chipul, ce ai tu mai frumos. Asemenea unei opere de arta trebuie sa arate si chipul tau.

Nu iti poti ascunde doar imperfectiunile de pe fata ci trebuie sa ii redai adevarata stralucire. Se spune ca oricat de frumoasa este o femeie in mod natural, machiajul intotdeauna ii va desavarsi chipul.

Make-upul exista ca sa inspire lumea, sa ofere farmecul, chipul perfect. Mai mult decat atat stim cu siguranta ca un ten impecabil care sa iti puna in evidenta calitatile se obtine doar prin machiaj.

De aceea, noi te invitam sa arunci o privire asupra instrumentelor artistice folosite in arta machiajului. Cu siguranta te vor impresiona.

Mai ales ca in prezent, tehnicile de machiaj sunt tot mai utile, avand ca scop principal, in ritualul de frumusete ascunderea acelor semne inestetice prin evidentierea trasaturilor care merita sa fie puse in prim plan.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.