Mamica si bebele la jogging

0

O plimbare cu cel mic poate fi cea mai buna ocazie pentru mamici sa isi recapete silueta dinainte de sarcina. Multumita inovatiilor in domeniul carucioarelor sport disponibile in magazine si online, plimbarea, motiv de bucurie pentru copii poate sa devina si joggingul de dimineata al mamicii.

Cu bebe la jogging

Cele mai multe proaspete mamici se trezesc prinse intr-un cerc vicios in care activitatea de proaspat parinte le consuma toate energia fara vreun avantaj pentru silueta. Din contra, de multe ori datorita stresului si starii constante de oboseala multe femei se trezesc punand inapoi kilogramele pierdute imediat dupa nastere. Investitia intr-un carucior copii sport din tipul celor abia intrate pe piata este o investitie intr-un stil de viata mai sanatos. In plus, ca bonus, bebelusii adora sa insoteasca mamicile pentru o sesiune de jogging de dimineata.

La alegerea caruciorului sport trebuie luate in considerare cateva criterii de maxima importanta.

Medicii pediatrii recomanda ca iesirile pentru jogging sa nu inceapa prea devreme pentru cei mici. Pentru ca un bebelus sa poata fi luat in siguranta la o scurta alergare prin parc acesta trebuia…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.