Manichiura cu gel

0

Manichiura cu gel este tot mai răspândită printre femeile de toate vârstele iar cam toate saloanele de înfrumusețare oferă astăzi asemenea servicii.

Fie că  preferi unghiile simple în culori neutre, roșul clasic sau vrei ceva mai extravagant în culori puternice cu ștrasuri și paiete, totul poate fi posibil.

De ce să aleg manichiura cu gel?

În primul rând, manichiura cu gel este cea mai rezistentă opțiune și se poate menține ca și nouă câteva săptămânii bune fără a ne mai pierde timpul odată la câteva zile cu oja clasică și este bine venită mai ales pe timpul de iarnă deoarece protejează unghia. Astfel putem avea unghiile impecabile atât dimineața când ne trezim, la serviciu pe tot parcursul zilei dar și seara la ieșirile cu prietenii.

Totodată, datorită manichiurii cu gel ne putem corecta forma unghii, în funcție de preferințe.

De ce să nu alegem manichiura cu gel?

Manichiura cu gel nu poate dăuna nimănui, însă  trebuie realizata doar de către persoane specializate în domeniu. Altfel putem risca să ne alegem cu câte o infecție urâtă. De asemenea, unghiile cu gel trebuie întreținute odată la câteva săptămânii atât din motive de igienă cât și pentru că pot deveni dea dreptul inestetice.

Manichiura cu gel implică și anumite costuri, pe care ar trebui să le luăm în calcul, dar cu siguranța merită încercată iar pentru cele pasionate de acest domeniu poate deveni o sursă de venit substanțială.

Există numeroase cursuri care oferă instruire pentru a putea profesa mai apoi.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.