Mary-Kate și Ashley Olsen explică stilul lor de viață „discret” într-un interviu rar

0

Mary-Kate și Ashley Olsen continuă să se distanțeze de trecutul lor ca vedete, atunci când erau copile.

Surorile gemene au evitat orice discuție despre copilăria lor la Full House, precum și despre celebrele lor filme, în timp ce vorbeau cu revista i-D despre marca lor de modă de lux, The Row. După cum a spus Mary-Kate revistei, ele sunt „oameni discreți”.

„Așa am fost crescute”, a explicat ea.

Învățătura lor umilă este unul dintre motivele pentru care surorile sunt „puțin scoase din practică” atunci când vine vorba de interviuri, potrivit Mary-Kate.

O altă explicație pentru absența lor din mass-media principală este ezitarea lor de a fi prea strâns asociate cu marca de îmbrăcăminte. Ashley a explicat: „Nu am vrut să fim în fața brandului, nici nu am vrut neapărat să comunicăm oamenilor că suntem noi. A fost într-adevăr despre produs.
Și, deși surorile erau deja extrem de cunoscute în întreaga lume, Ashley a spus că și-au creat casa de modă cu speranța de a „face ceva din noi înșine”.

„Tocmai ne mutasem la New York. Aveam 18 ani și cred că știam că vrem să ne acordăm timp pentru a face o pauză de la ceea ce făceam anterior și pentru a explora lucruri care ne interesau și pentru a explora ce viața are de oferit … „, a spus ea, înainte ca Mary-Kate să-și termine propoziția, spunând: „Creativ”.
Surorile și-au împărtășit pasiunea pentru proiectarea hainelor pentru The Row, numindu-se…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.