Masca de faţă cu struguri albi. Cum să ai un ten lipsit de imperfecţiuni

0

Dacă vrei să ai un ten perfect şi fără pic de riduri, trebuie să încerci neapărat masca de faţă cu struguri albi. Această mască redă strălucirea tenului, îl hidratează şi îl catifelează în profunzime, lăsându-l fin la atingere.
Strugurii albi sunt bogaţi în antioxidanţi şi sunt utilizaţi des în industria cosmetică, pentru beneficiile inedite asupra tenului. De asemenea, aceştia mai conţin şi polifenoli sau bioflavonoide, care ajută la elasticitatea pielii şi refacerea membranelor celulare.
Masca de faţă cu struguri albi se aplică pe tenul curat, fără strop de machiaj, şi după ce a fost curăţat bine. Această mască de faţă este un adevărat răsfăţ şi o poate încerca oricine.
Persoanele care au tenul gras pot folosi masca de faţă cu struguri albi doar o dată pe lună, în schimb, cele care au tenul uscat pot folosi masca de faţă cu struguri albi o dată la două săptămâni.
Masca de faţă cu struguri albi mai poate fi folosită şi împotriva arsurilor solare. Nu mai sta pe gânduri şi încearc-o şi tu, pentru a avea un ten fără riduri şi lipsit de imperfecţiuni. Iată cum îţi poţi prepara acasă, simplu şi rapid, masca de faţă cu struguri albi.
Masca de faţă cu struguri albi. Ingrediente

6 boabe de struguri albi fără seminţe
2 linguriţe de iaurt natural
1/2 de linguriţă de miere
zeamă de lămâie
ulei de măsline

Masca de faţă cu struguri albi. Mod de preparare

se amestecă toate ingredientele, numai după ce boabele de struguri au…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.