Mască de păr cu ou și miere! Iată beneficiile

0

Schimbările de temperatură, precum și toate modurile în care ne „agresăm” părul pentru a-l aranja (placa de îndreptat, ondulatorul, fixativul, spuma) își pun amprenta asupra sănătății acestuia.
Masca de păr cu ou și miere întărește, îndesește și repară firul de păr. Totodată, compoziția asigură luciu și volum. Folosește-o, așadar, ori de câte ori îți simți părul aspru sau lipsit de luciu.
Mască de păr cu ou și miere! Iată beneficiile
Deși eficientă după doar 15 minute de la aplicare, poți lăsa compoziția să acționeze chiar și până la 45 de minute. Astfel, te asiguri că părul este bine hrănit și îngrijit. Cu cât o lași mai mult, cu atât mai bine! Avantajoasă si practică, masca poate fi atât obținută, cât și aplicată cu foarte mare ușurință.
Masca aceasta este în deosebi potrivită părului gras.
Citește și: Mască de păr cu ulei de ricin! 3 idei inedite
Mască de păr cu ou și miere: Ingrediente

un ou întreg;
o lingură de miere;
1-2 linguri de ulei de măsline/cocos/argan/migdale/ricin.

Oul 

Oul este bogat în vitamine, proteine și acizi grași care întăresc firul de păr. Vitamina E ajută la creșterea și hidratarea părului, în timp ce lecitina din compoziția sa previne ruperea și despicarea firelor de păr.

Mierea de albine

Mirea este încărcată cu antioxidanți meniți să întăresc foliculii de păr. Totodată, mierea ajută la regenerarea părului, oprește căderea lui și hidratează in…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.