Mască de păr cu ou și ulei de ricin! Trei rețete pentru regenerarea firului de păr

0

În eficiență, nimic nu învinge o mască de păr cu ou și ulei de ricin. Păr lung sau scurt, blond sau brunet, creț sau drept, uleiul de ricin este potrivit pentru oricine. Ai fire despicate, păr fără volum, o creștere încetinită sau îți cade prea mult păr? Uleiul de ricin „tratează” orice problemă!
Mască de păr cu ou și ulei de ricin! Trei rețete pentru regenerarea firului de păr
Mască de păr cu ou și ulei de ricin: Ingrediente
OU – beneficii:
Ouăle sunt bogate în proteine, vitamine, acizi grași esențiali și antioxidanți. Substanțele acestea nutritive „tratează” diversele probleme ale părului, astfel ajutând la obținerea unui păr mătăsos și cu volum.
Acizii grași esențiali furnizează hrană foliculilor de păr. Xantofilele (pigmenți galbeni găsiți în gălbenușul de ou) și antioxidanții cresc producția de oxigen de la nivelul scalpului, ajutând la repararea părului aspru. Totodată, colesterolul asigură absorbția acestor componente vitale de către firele de păr.
Citește și: Măști de față cu pepene, care pot oferi strălucire tenului tău
ULEIUL DE RICIN – beneficii:
Uleiul de ricin provine din seminţele plantei de ricin, cu origini din India. Mulțumită compoziţiei sale bogate în antioxidanţi și acizi graşi esenţiali, uleiul de ricin este considerat a fi unul dintre cele mai bune tratamente naturiste pentru regenerarea și creşterea părului. Antioxidanții acestuia ajută keratina din păr, astfel că acesta este mai puternic și mai…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.