Mască naturală pentru tenul gras

0

Tenul gras poate deveni o povară pentru orice persoană. Orice machiaj ai încerca să folosești, după ceva timp, această problemă a pielii tot va reapărea.

Tenul gras este de fapt, în cele mai multe cazuri, un ten deshidratat. Vorbim aici despre un dezechilibru, în care nivelul de apă din piele este mult mai scăzut față de nivelul de sebum, iar astfel, tenul simțindu-se deshidratat, încearcă să rezolve de unul singur acest proces, secretând exces de sebum.

Cu toate acestea, este bine că există foarte multe metode prin care poți reduce excesul de sebum al pielii. Unul dintre ele este cel de mai jos, complet natural:

Vei avea nevoie de:

• miere de albine
• suc de lămâie

Va trebui să storci foarte bine lămâia, iar în sucul pe care l-ai obținut va trebui să adaugi trei linguri mari de miere de albine naturală. Amestecă până ce vei obține o compoziție omogenă și aplică acest conținut pe toată fața ta, după ce te-ai demachiat. Lasă-l să acționeze 15-30 de minute. Dacă ai tenul mixt, adică ai doar câteva porțiuni în care fața ta tinde să se îngrașe. atunci aplică acest amestec doar în acele zone (de obicei zona T: frunte nas și bărbie).

Sucul de lămâie este cel responsabil cu reducerea excesului de sebum de pe fața ta, în timp ce miere are rolul de a hidrata în profunzime tenul, fără a facilita secreția glandelor sebacee.

Trebuie să aplici această mască de 2-3 ori pe săptămână!

Rezultatele se vor vedea…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.