Mereu fermecatoare cu tenul ingrijit

0

Pentru ca tenul sa capete aspect ingrijit este necesara curatatea acestuia in profunzime folosind apa micelara. Apoi se aplica primer fara de care un machiaj nu ar putea arata impecabil si nu ar rezista pe parcursul intregii zile avand in vedere diferentele de temperatura de pe parcursul acesteia si factorii de poluare care-si pun amprenta pe fata noastra.

Bazele pentru machiaj au rolul de a uniformiza nuanta pielii si de a pregati fata si gatul pentru aplicarea fondului de ten si a fardului pe obraz. Orice baza pentru machiaj contine vitamine, saruri si minerale avand astfel caracteristici anti-imbatranire, hidrateaza pielea sensibila din jurul ochilor si ii imbunatateste aspectul prin umplerea texturii contribuind la netezire si elasticitate.

De fiecare data cand o femeie isi curata foarte bine tenul, aplica putin fond de ten, isi accentueaza buzele cu ruj sau aplica delicat pe gene rimelul, ofera un omagiu subtil geniului cosmeticii, cel care a coborat machiajul in strada. Astfel, machiajul, a fost conceput pe o idee simpla, aceea ca fiecare femeie trebuie sa aiba posibilitatea sa arate la fel de fermecator ca o actrita de film.

Aceasta trebuie sa aiba un ten impecabil si machiajul acesteia sa reziste timp indelungat chiar daca este supus presiunilor vietii cotidiene, a unei nopti petrecute intr-un club, tenul este expus arsitei verii sau asprelor ploi torentiale.

Produsele cosmetice aplicate cu atentie pot deveni aliatul dumneavostra  perfect pentru a conferi tenului un aspect mai tanar, luminos si clar.Inainte de a achizitiona orice produs cosmetic, cititi prospectul pentru a verifica daca acesta este testat dermatologic.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.