Mesajele vedetelor după decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu

0

Răzvan Ciobanu a decedat azi dimineață în urma unui accident rutier. Vedetele care l-au cunoscut și-au rupt câteva momente din zi pentru a transmite un mesaj familiei și apropiaților.
Mesajele vedetelor după decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu
Cătălina Grama (Jojo)
În urma decesului creatorului de modă Răzvan Ciobanu, Cătălina Grama, cunoscută publicului drept Jojo, a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj. Actrița a vorbit despre relația de prietenie care i-a legat, dar și despre ce fel de om a fost designerul.
„Acum am citit știrea și sunt complet zdruncinată și șocată… @razvan.ciobanu a fost primul creator de modă cu care am colaborat când eram doar un copil pentru primul spectacol mare pe care l-am prezentat.
Citește și: Cele mai frumoase creații ale lui Răzvan Ciobanu
Unul dintre primii oameni pe care i-am cunoscut în industrie care a rămas la fel și după trecerea anilor: un om zâmbitor, deschis, cald.
Un artist pentru care a făcut mereu imposibilul posibil! Să ai drumul lin Răzvan și să te odihnești în pace! Condoleanțe familiei și apropiaților!”

 

View this post on Instagram

 
A post shared by MAMI pentruACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on Apr 29, 2019 at 12:17am PDT

 
Andreea Bănică
Și Andreea Bănică a fost marcată de decesul designerului. Ca urmare, vedeta a postat o imagine cu acesta pe contul personal de Instagram.
„RIP .. Răzvan! ”, a scris artista alături de imagine.

 

View…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.