Met Gala 2019 – Care au fost cele mai extravagante accesorii de păr pe care le-au purtat vedetele

0

Luni seară, 6 mai, celebrități precum Lady Gaga, Naomi Campbell, Katy Perry și Lily Collins au mai bifat un an de apariții originale și exuberante în cadrul Met Gala 2019.
Iar în procesul de creare al universului „Camp: Notes On Fashion”, vedetele au avut nevoie de ceva mai mult decât doar o vestimentație excentrică. Acestea au plusat cu accesorii de păr, care mai de care mai extravagante: de la funde supradimesionate, la tiare, caschete și chiar piepteni, celebritățile parcă s-au întrecut în cine are „cea mai bogat împodobită podoabă capilară”.
Citește și: Tinutele divelor de la Met Gala 2019, analizate de Alin Galatescu
Met Gala 2019 – Care au fost cele mai extravagante accesorii de păr pe care le-au purtat vedetele
Unele personalități au optat pentru abordări angelice, fine, spre exemplu Lily Collins, cu o bentiță albă și mulți trandafirași albi presărați parcă, prin păr. Lucy Boynton a avut o bentiță cu cristale și flori din tulle, în nuanțele rochiei, dar și părului său, roz și turcoaz.

 

View this post on Instagram

 
More is more is more. #MetCamp with @cartier…
A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on May 6, 2019 at 6:30pm PDT

 

View this post on Instagram

 
La angelical @lucyboynton1 en su pasada por #MetGala . | getty . . . . #VwebPLUS . . . . #MetGala #Met #Gala #MetGala2019 #Fashion #Moda #RedCarpet #AlfombraRoja #PinkCarpet #Carpet #Celebridades #Celebrities #LucyBoynton #Lucy…

Continuarea Aici…

Sursa:
Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.