Modalități eficiente de demachiere

0

Toate ne dorim ca tenul nostru să fie imacualat, lipsit de imperfecțiuni, dar cu toții știm că în anumite situații nu este tocmai posibil din cauza mai multor factori, iar aici ne putem referi la stres, oboseală, alimentație necorespunzătoare sau chiar și unele produse de skincare care nu funcționează bine pe tenul nostru.

În afară de toate indicațiile legate de make-up pe care le aflăm constant, atât de la cei mai cunoscuți make-up artiști, cât și din videoclipurile de pe social media, ar trebui să ții cont de faptul că îngrijirea tenului tău ar trebui să te preocupe cât mai mult. Iar când ne referim la demachiere și la găsirea demachiantului ideal, știm deja că există o multitudine, special realizate pentru fiecare tip de ten, atât pentru tenul mixt, normal sau sensibil. Însă dacă niciunul nu te-a mulțumit până acum, ce ai zice să le încerci pe următoarele:

1. Utilizează un demachiant pe bază de ulei

Dacă ești fană a unui machiaj îndrăzneț sau doar îți plac make-up-urile mai extravagante sau mai potrivite evenimentelor de seară, este esențial să utilizezi un demachiant pe bază de ulei, pentru că acesta curăță în profunzime, intră în ten și curăță și cele mai rezistente machiaje.

2. Folosește uleiul de cocos pentru demachiere

O alternativă pe care o poți utiliza atunci când nu ai alt demachiant la îndemână este uleiul de cocos. Iar ceea ce trebuie să știi este că uleiul de cocos poate să…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.