Modele de sandale propuse de marile case de modă, pentru sezonul cald

0

Ne îndreptăm cu paşi repezi către sezonul cald, aşa că ar trebui să ne gândim ce modele de sandale vom purta vara aceasta. În funcţie de model şi culoare, sandalele pot fi îmbinate atât la ţinute elegante, cât şi la ţinute casual, aşa că creativitatea trebuie pusă la bătaie.
Pentru primăvara-vara 2019, marile case de modă din lume vin cu o varietate mare şi propun sandale în nuanţe metalice, la care se adaugă mult auriu şi texturi metalice colorate. Indiferent dacă vrei să le porţi la o ţinută office sau să le asortezi la un outfit casual sau chiar sport, aceste sandale te vor scoate din anonimat.
Modele de sandale propuse de marile case de modă, pentru sezonul cald
Fie că sunt cu vârf ascuţit, rotund sau pătrat, sandalele acestui sezon vin cu aplicaţii strălucitoare sau sunt făcute din materiale lucioase, menite să capteze lumina şi să iasă cât mai mult în evidenţă. Dacă ţii cont de aceste detalii, cu siguranţă nu ai cum să dai greş. Iată câteva modele de sandale propuse de designerii de top din lume, pentru sezonul cald.
Tom Ford
Pentru vara lui 2019, Tom Ford vine cu unul dintre cel mai cool model de sandale. Creatorul de modă a propus sandalele satinate, cu vârful ascuţit şi cu inserţii metalice aurii la toc. Bareta subţire din jurul gleznei va subţia vizibil piciorul şi va da un aer uşor retro alegerii vestimentare.

 

View this post on Instagram

 
The iconic Satin Mary Jane Pumps from the TOM FORD…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.