Motivele pentru care îți dorești cu ardoare să fii cu un bărbat care nu te iubește

0

Un bărbat care nu îți acordă atenție și care nu stârnește interes pentru tine este cu siguranță un bărbat complet nepotrivit pentru tine! Nu este un moment nepotrivit sau o perioadă aleasă greșit, ci doar un bărbat care nu este pentru tine!

Este dificil să accepți să fii cu un bărbat care nu te iubește. Relația nu durează mult, sau chiar nu începe, iar dacă tu insiști în continuare, poate ar trebui să aflii motivele pentru care te comporți așa.

1. Ai senzația că nu poate exista un bărbat care nu te iubește

Îți amintești acel moment din copilărie în care atunci când părinții îți interziceau ceva, tu te încăpățânai să obții acel lucru cu prețul vieții? Ei bine, istoria se repetă, însă cu oameni. Te atrage pentru că e interzis!

2. Imaginația ta depășește orice realitate

Îl placi nespus de mult și nu mai ții cont de nici o rațiune. Ai o dorință atât de mare să fii cu el, să te căsătorești și să ai copii, încât îți creezi tot felul de filme și scenarii care îl includ și pe el. Viața ta este alimentată de acest filme, cu atât mai mult dacă îți mai dă și el câteva semne de atenție. Și uite așa te trezești lângă un bărbat care nu te iubește și cu care nu poți avea un viitor.

3. Ești foarte competitivă

Dacă atunci când erai mică erai o răsfățată și erai tratată ca o regină, obișnuită să primești tot ceea ce îți dorești, acesta poate fi un nou motiv. Tu ca adult,…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.