Nestemata logodnei – Diamantul

0

Prima data cand a avut loc „cererea cu diamant” a fost in secolul al XV-lea, cand arhiducele Maximilian al Austriei a cerut-o in casatorie pe Maria de Burgundia. Incepand cu anul 1880, de la descoperirea diamantelor in Africa de Sud, industria inelelor de logodna s-a asociat cu diamantele, printr-o campanie de marketing puternica și continua, care a început cu sloganul „Diamantele sunt pentru totdeauna”.

Alaturi de acesta s-a popularizat si celebrul citat al superbei Marilyn Monroe: „Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete”.Astfel, puterea publicitatii a marcat diamantul ca fiind nestemata logodnei.

Momentul in care se ofera iubitei inelul care pecetluieste cererea in casatorie trebuie ales cu foarte mare grija, ambii parteneri fiind convinsi de valoarea relatiei lor.

Inelul de logodna de pe degetul femeii va reflecta pretuirea, importanta, durabilitatea si rezistenta relatiei de cuplu.Toate acestea sunt reprezentate cel mai bine de catre un inel cu diamant. Varietatea de modele, multimea pietrelor, diversitatea marimilor si stilurilor determina ca viitorul sot sa aleaga cu extrem de multa atentie un inel de logodna apropiat de preferintele viitoarei sotii. Orice femeie are o personalitate aparte si pentru a face alegerea corecta trebuie sa se tina cont de stilul si dorintele partenerei.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere atunci cand alegeti inelul de logodna pentru iubita, este faptul ca aceasta bijuterie va fi purtata de viitoarea sotie pentru tot restul vietii, nu doar pe perioada logodnei sau in timpul ceremoniei nuptiale.

Inelul perfect este cel daruit din maxima iubire !

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.