Nicole Kidman și-a dezvăluit pasiunea ei de o viață. Află unde își petrece vedeta de la Hollywood timpul

0

Nicole Kidman nu iubește altceva decât să petreacă timp pe plajă și a dezvăluit anterior că se simte ca acasă. Și, prin urmare, nu este o surpriză faptul că vedeta de la Hollywood a ales să împărtășească un instantaneu superb al ei, care se pozează lângă mare, pentru a marca ultimul ei succes. Intrând pe Instagram vineri, actrița premiată a postat o serie de imagini cu ea în scenă pe The Undoing din New York, inclusiv una dintre ea în picioare lângă ocean pe o plajă cu pietriș, la apus.

În story, vedeta de la Hollywood și-a dezvăluit încântarea de a fi nominalizată la Globul de Aur și la Premiul SAG prin intermediul ultimului ei spectacol.

Ea a scris: „Ce săptămână a fost! Sunt atât de incredibil de recunoscătoare distribuției și echipei care ne-au ajutat să câștigăm aceste nominalizări la Globul de Aur și la premiile SAG și, cel mai important, TU pentru că ne-ai urmărit și ne-ai sprijinit.”

Fanii s-au grăbit să comenteze postarea:

„Ce săptămână pentru tine! Uimitor, meriți totul”, în timp ce altul a scris: „Atât de bine meritat, felicitări”.

Un al treilea a adăugat: „Arăți atât de frumoasă în aceste fotografii”.

Nicole – care s-a născut în Hawaii și a crescut în Australia – nu adoră altceva decât să fie lângă ocean și s-a deschis anterior despre pasiunea familiei sale pentru înot.

Discutând pe podcastul Five Things cu Lynn Hirschberg înainte de blocare, actrița The…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.