Nolia Shop – pentru saloanele de mani/pedi de succes

0

O manichiuristă bună știe că în primul rând contează produsele pe care le folosește dacă își dorește să aibă cliente mulțumite de rezultate, care se întorc mereu la ea. Evident ca în orice meserie, practice makes perfect, deci la început de drum îți chemi modele, poate chiar prietene, cărora nu le ceri nici un leu, ci doar timpul lor ca să exersezi. Pe parcurs devii mai bună, începi să-ți promovezi afacerea, începi să investești în produse, accesorii, ustensile și echipamente tot mai calitative. Doar așa reușești să îți formezi un portofoliu de cliente fidele.

Chiar dacă ești manichiuristă de ceva timp sau nu, în Nolia Shop poți găsi un partener de încredere și de drum lung. Dacă biroul tău ar avea nevoie de un update, de produse noi, profesionale precum oje semi Gellack sau geluri, dacă ești pregătită să treci la nivelul următor și să arăți atât tu, cât și zona ta de lucru mai profi, atunci înscrie-te în programul Engaged by Nolia.

Despre Engaged by Nolia

Chiar dacă lucrezi pe cont propriu sau în salon, înscrie-te în acest program extrem de avantajos pentru tine. Atunci când o clientă nouă îți pășește pragul salonului, până să ajungă să se așeze pe scaun, va trage numaidecât un ochi prin jur să vadă cum arată totul. Se va uita la tine, cum ești îmbrăcată, cum arată biroul tău, ce produse folosești. Va fi atentă la toate aceste detalii, chiar involuntar, fiindcă ele oferă o…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.