O mireasă a povestit cum a ajuns să-și urască propria nuntă: „N-o să uit niciodată privirea scârbită pe care mi-a aruncat-o”

0

O mireasă și-a luat inima în dinți și a împărtășit cu întreaga lume, pe o platformă online, experiența tristă și traumatizantă prin care a putut să treacă chiar în noaptea nunții ei, ce se presupunea a fi cea mai specială seară din viață.

Mireasa a mărturisit cu dezamăgire pe platforma Mumsnet coșmarul prin care a putut să treacă în noaptea de după petrecere.

Se pare că, în timpul petrecerii, soțul acesteia a băut atât de mult încât nu a mai fost în stare să țină cont de ceva. Aparent, bărbatul s-a îmbătat atât de tare încât nu a mai putut să-și aducă aminte nici măcar unde se afla camera pe care cei doi au închiriat-o, culmea, pentru a-și petrece noaptea nunții într-un mod romantic. După ce au ajuns în cele din urmă la hotel, mirele nu a mai putut să facă altceva decât să cadă lat la pat, lăsându-și mireasa de una singură, suferind în tăcere.

„Avusesem o discuţie clară cu el, îl rugasem să nu exagereze cu băutura la nuntă (…) Era beat mort. N-a vrut să ne ia nimeni în maşină. Am reuşit să conving un taximetrist să accepte, cu condiţia ca soţul meu să stea cu capul scos pe geam, ca măsură de precauţie…”,a adăugat mireasa.

Și visul parcă desprins dintr-un film de dramă nu s-a încheiat aici. După ce au ajuns în cameră, toată greutatea a picat bineînțeles, tot pe mireasă, deoarece a trebuit să-și dezbrace proaspătul soț, ceea ce a fost o întreagă luptă.

„A trebuit…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.