O revistă de fitness pentru femei le-a cerut scuze cititorilor după ce i-a îndemnat să „ardă acele calorii de după sărbători”

0

O revistă de sănătate pentru femei și-a cerut scuze după ce a postat un tweet încurajând cititorii să „ardă acele calorii de Crăciun”. Duminică, Women’s Fitness Magazine a postat pe Twitter: „

Ieșiți astăzi să fugiți, să vă plimbați sau să mergeți cu bicicleta? Este o zi minunată pentru a arde acele calorii de Crăciun … postează-ți fotografiile aici! ”

Cu toate acestea, încercarea de a solicita oamenilor să-și împărtășească rutina de exerciții fizice a eșuat, iar oamenii au început repede să critice publicația pentru tweet-ul său. „Mi se pare foarte trist că în 2020 promovezi nevoia de a„ arde ”caloriile de Crăciun”, a scris pe Twitter o persoană.

„Cred că este un mesaj foarte declanșator și învechit de distribuit. Încurajați femeile să lucreze dintr-un loc de vinovăție / rușine, care cred că este foarte negativ și periculos „.

Un psihiatru consultant a adăugat: „Limbaj extrem de îngrijorător și problematic. Nu ar trebui să atribuim etichete morale mâncării și exercițiilor fizice sau să încurajăm oamenii să adopte o mentalitate de câștig și ars; în clinică.

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.