O singură schimbare a ajutat-o să scape de 15 kilograme. Care este povestea femeii care deși făcea sport, nu slăbea

0

Ce este mai important atunci când îți dorești foarte mult să scapi de câteva kilograme? Ce dietă ai hotărât să urmezi sau cât de multă mișcare faci? Este o întrebare la care nu îi vom găsi nici acum răspunsul cert.

Pentru Amy, alimentația a fost de departe calea ei către reușită. Femeia în vârstă de 29 de ani, soția unui antrenor de fitness renumit din Sydney, se antrena de minimum 5 ori pe zi, însă corpul ei nu arăta așa cum și-ar fi dorit ea. Rezultatele au apărut abia atunci când s-a decis să facă o singură schimbare în dieta ei.

Înafară de orele pe care le petrecea mereu în sala de sport, Amy avea grijă și la alimentația ei, însă fără să își controleze porțiile și mai mereu „trișa” în weekend.

„Chiar dacă sunt căsătorită cu un trainer personal, el este extem de ocupat şi reuşim să ne antrenăm împreună doar o dată pe săptămână. Sunt genul de persoană care are nevoie de îndrumare, de aceea am preferat să merg la diferite clase”, a declarat ea.

„Apoi, am început să urmez o dietă ketogenică. Am avut voie să consum doar 20 de grame de carbohidraţi pe zi, iar restul…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.