O tânără a avut surpriza vieții ei fix în ziua nunții!

0

O tânără dornică să afle mai multe detalii despre trecutul ei și-a făcut un test ADN fix înainte de nuntă.

Cu toate acestea, în clipa în care a primit rezultatul, tânăra a rămas șocată. Fata a descoperit că familia sa a păstrat un secret imens față de ea.

Emma Cooper l-a iubit enorm pe tatăl care a crescut-o. Cei trei frați ai ei aveau un obicei de a o tachina, spunându-i că e „preferata lui tati”. A fost extrem de supărată atunci când el a decedat într-un accident de motocicletă, în 1998, când ea avea doar 16 ani.

Cu toate acestea, la 12 ani după incident, când își organiza nunta, Emma a devenit foarte suspicioasă cu privire la faptul că tatăl pe care ea l-a iubit nu era de fapt tatăl ei biologic. S-a tot gândit la acest aspect, întrebându-se de ce nu are nici o trăsătură de-a lui, iar apoi, în momentul în care și-a folosit certificatul de naștere, înainte de nuntă, a descoperit că în dreptul tatălui nu exista nici un nume.

Mama acesteia i-a spus că ea și tatăl fetei nu erau împreună atunci când ea s-a născut, doar că femeia nu a fost convinsă, potrivit antena1.ro. Emma a realizat un test ADN pentru a-și găsi adevăratul tată. A aflat cu uimire faptul că tatăl ei biologic, Trevor Ranger, a locuit foarte aproape de ea, pe toată durata copilăriei ei.

De fapt, Trevor Ranger a avut o aventură cu mama Emmei, când el avea 18 ani, iar ea avea 30 de ani.

 „Am fost mințită toată viața. A fost…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.