Obiceiuri care îți obosesc viața de la o zi la alta

0

De multe ori, dimineața, ne trezim gata extenuați. În alte zile, ne întoarcem de la muncă efectiv epuizați, chiar dacă toată ziua am stat pe scaun. Energia redusă și oboseala acută nu reprezintă altceva decât simptome ale obiceiurilor proaste și ale unui stil de viață nesănătos. Vestea bună este că acestea pot fi controlate sau chiar schimbate.

Printre cei mai periculoși factori ai sănătății noastre se numără alimentația dezechilibrată, lipsa somnului de peste noapte și sedentarismul. Odată cu timpul, acestea pot crea anumite boli și afecțiuni, iar viața de zi cu zi ne lasă efectiv fără vlagă și chef de viață, sau, cu alte cuvinte, nu oferă organismului energia de care el are nevoie foarte mare. Iar acestea nu reprezintă unicele obiceiuri care duc la oboseală.

1. Nu știi să refuzi oamenii

Chit că te roagă un prieten să îl ajuți cu ceva, că ai un număr prea mari de sarcini la birou sau de așteptări din partea familiei, ai tendința să fii de acord cu tot ce ți se cere, cu toate că aceste lucruri ori nu îți fac plăcere deloc, ori sunt cu mult mai mult decât poți tu duce. În anumite cazuri,…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.