Obsesia de Netflix este posibil să inspire tendința culorii părului „Cod roșu” de primăvară

0

Nu există nimic ca o schimbare sezonieră care să vă inspire să îndrăzniți cu alegerile dvs. de frumusețe și să vă schimbați culoarea părului timp de câteva luni.

Fiecare anotimp pare să aibă o culoare deosebită a părului pe care o doresc mulți oameni – iarna a văzut reapariția culorii negru jet precum și tendința „topirii rădăcinii” – deși acum avem motive să credem că, „cod roșu” va fii culoarea pe care mulți oameni o vor alege în această primăvară.

Culoarea în sine nu este la fel de inducătoare de panică ca și numele ei – este doar un roșu gingery cerut în acest moment datorită seriei Netflix, The Queen’s Gambit, în care Anya Taylor-Joy joacă rolul lui Beth Harmon și are un păr roșu intens la culoare.

„Culoarea roșie este absolut superbă, fie că este acerbă, sau chiar dacă este o nuanță tonifiată mai aproape de căpșuni”, a spus Aura Friedman, colorista celebrităților.

„Chiar face să apară subtonurile roz în piele.”

Am văzut deja culoarea apărând pe vedete precum Gigi Hadid, care a schimbat recent culoarea și a citat spectacolul Netflix ca inspirație pentru ea. Deși este probabil să vedem o creștere uriașă a roșcatelor în acest sezon (dependență de Netflix sau nu), Friedman avertizează că aceasta nu este o culoare de testat dacă căutați ceva care necesită întreținere puțin sau deloc.

„Pentru a păstra intensitatea, clientul ar trebui să-și vadă în mod regulat…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.