Omagiul adus lui Răzvan Ciobanu la înmormântarea sa

0

Designerul Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în a doua zi de Paște, la doar 43 de ani, în urma unui teribil accident rutier. Răzvan era un om iubit și apreciat, iar decesul său a lăsat un gol imens.
Omagiul adus lui Răzvan Ciobanu la înmormântarea sa
În această dimineață, zeci de vedete au venit să-l conducă pe ultimul drum pe regretatul creator de modă Răzvan Ciobanu. Iulia Albu a ajuns într-o ținută sobră și sofisticată la înmormântarea fostului ei coleg de platou. Fashion editorul a reușit să întoarcă toate privirile odată ce și-a făcut apariția la înmormantare.
Printre celelalte vedete prezente la înmormântare s-au numărat și Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Mircea Solcanu, Vica Blochina, Cătălin Botezatu, Oana Roman și mulți alții. În agitația tragicului eveniment, toată atenția a fost captată de o deosebită coroană de flori.
Neobișnuită, dar absolut superbă, o coroană de flori sub forma unei rochii și a unui colier au fost remarcate la înnormântarea creatorului de modă. Alături de aceasta apărea și mesajul: „La revedere, prieten drag!”.
Până la acest moment, persoana care a adus bustul înflorat rămâne necunoscută.
Cu ce se ocupa Răzvan Ciobanu înainte de a deveni creator de modă
Accidentul în care designerul și-a pierdut viața a îngrozit întreaga țară. „Nu băuse alcool, în plus, conducea mereu prudent, încet, chiar foarte încet”, au povestit prietenii creatorului de…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.