Otita și sinuzita în sarcină. Ce trebuie să știi despre aceste afecțiuni

0

În perioada sarcinii, orice viitoare mămică poate să aibă de a face cu anumite afecțiuni sau probleme de sănătate cauzate de sistemul imunitar slăbit, care, în mod obișnuit, nu periclitează întreg organismul gravidei.

Cu toate acestea, din momentul în care este însărcinată, o femeie se poate confrunta cu anumite chestiuni ce îi influențează modul de dezvoltare al afecțiuni, fiind necesară o atenție mare și un tratament corespunzător. Sinuzita și otita sunt două probleme renumite pentru gravide, care pun multe semne de întrebare.

În această direcție, specialiștii ne sar în ajutor și ne pun la îndemână toate detaliile pe care orice viitoare mămică ar trebui să le știe despre sinuzita și otita din timpul sarcinii.

Ce reprezintă sinuzita și otita?

Sinuzita poate să apară în orice clipă a sarcinii, din primul, al doilea sau chiar al treilea trimestru de sarcină. Aceasta reprezintă o infecție care induce o inflamație în mucoasa sinusurilor. Sinusurile sunt ca niște punguțe pline de aer, aflate în jurul nasului. Există diferite simptome ce pot avertiza apariția unei infecții ale sinusurilor: drenarea…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.