Pantalonii preferați cu efect de lifting pentru posterior de la Hollywood tocmai au primit o actualizare drăguță

0

Se mărește colecția de leggings Booty Boost de la Spanx. Dacă sunteți familiarizat cu marca, știți că noile adăugiri la gamele sale de bază sunt de fapt destul de obișnuite și, în timp ce colecția sa perfectă de pantaloni negri este în continuă creștere, aparent non-stop, târziu, suntem deosebit de încântați de extinderea celebrității de către iubiții Spanx -Bottom Booty Boost, deoarece a trecut foarte puțin timp de când culorile noi au apărut.

Ultimele adaosuri Booty Boost ale Spanx apar la sosirea primăverii – și acesta este un motiv pentru care suntem deosebit de parțiali. Ne place o colecție inspirată de vremea caldă iminentă, deoarece asta înseamnă mai multe culori care stimulează starea de spirit și o atmosferă generală mai veselă, exact ceea ce am putea folosi cu toții mai mult acum.

Înainte de noutatea de astăzi, Ultra flattering bottom erau deja îndrăgiți de multe vedete, precum Reese Witherspoon, Jennifer Garner și Kourtney Kardashian, și erau disponibile numai în culori mai închise, cum ar fi negru, bleumarin, maro și gri. Acum, pot fi adunate într-o gamă de pasteluri drăguțe, cum ar fi un verde spuma-mării și rose roz, precum și două imprimeuri camo colorate care au scris Witherspoon peste tot.

Dacă numărul mare de celebrități care dețin o pereche nu este suficient pentru a vă convinge că Spanx’s Booty Boost Leggings merită 100 la sută hype, un test în viața reală va fi cu siguranță…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.