Par indreptat fara deteriorare

0

In materie de aspect al parului, indreptarea acestuia este un obicei zilnic , la indemana oricui.

Deoarece indreptarea se face sub presiunea unor temperaturi inalte , intre 180 si 250 grade , acest lucru se reflecta asupra sanatatii firului de par .

Pentru un par perfect drept , dar si sanatos , trebuie sa ai in vedere sfaturile stilistilor. Recomandarea lor este sa investesti intr-o placa de calitate din ceramica sau titan cu dublu rol : indreptare , dar si actiune din exterior asupra aspectului firului de par ( urmariti placile care actioneaza prin ioni oferind stralucire firului de par ).

Un plus de protectie este oferit de spray-urile special create pentru utilizare inaintea actionarii cu placa de indreptat. O data aplicat, spray-ul inveleste firul de par intr-o peliculă rezistenta la temperatura inalta cu care este agresat firul de par sub placa de indreptat. Acest produs ofera protectie parului , dar si rezistenta indreptarii , evitandu-se astfel folosirea fixativelor care incarca podoaba capitala.

Pentru o indreptare corecta , este indicat ca parul sa fie perfect uscat si impartit in suvite. Se actioneaza cu placa pe fiecare suvita in parte , cu atentie sa nu se omita fire de par care vor strica apoi aspectul unui par frumos aranjat .

O data pe saptamana este recomandata aplicarea unei masti de hidratare si reparatoare a parului , uscarea naturala si perierea cu un pieptan cu dintii rari. Uscarea naturala se poate usura daca dupa ce este spalat parul este tinut intr-un prosop treizeci de minute si apoi este periat prin miscari repetate in toate directiile, usor fara a se forta firele de par.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.