Parakrese, alternativele medicinei estetice

0

De tratamentele cu botox am auzit cu toții iar la Holliwood este ceva la ordinea zilei, dar odată cu trecerea timpului și  folosirea excesivă, efectele medicinni estetice nu sunt tocmai de invidiat.

Astfel există numeroase alternative care pot fi folosite ca și tratamete de întinerire fără să ne pierdem mimica și expresia feței sau să ne expunem altor pericole.

Ce este Parakresse?

Parakresse este o plantă ce provine din America de Sud, mai exact crește în Brazilia, Peru și Chile, și care datorită conținutului său ridicat de vitamina C nu este folosită doar în bucătarie, ci și ca medicament împotriva diferitelor afecțiuni. Frunzele și petalele de Parakresse conțin substanțe antibacteriane și antiinflamatoare, ajutand astfel la tratarea durerilor de măsea, a durerilor de cap, a astmului, a reumatismului și chiar a înțepăturilor de insecte.

Chiar funcționează tratamentele cu Parakresse ?

Parakrese conține în petalele sale așa numita substanță Spilanthol care ajută la relazarea muschilor feței urmand ca pielea să devină mai netedă iar în comparație cu botoxul tratamentele cu parakrese nu afectează sistemul nervos.

Un alt avantaj al folosirii Parakrese este faptul că ajută la menținerea și creșterea dozei de colagen din corp.

Liftingul cu Parakrese are loc în mod natural fară bisturiu sau contraindicații iar efectele sunt imediate. Parakrese se poate găsi în diferite seruri și creme și se aplică doar la exterior prin masare.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.