Paris Hilton confundată cu Marilyn Monroe. Vedeta așteaptă Valentine’s Day într-o ținută…înflăcărată!

0

Paris Hilton a aprins scântei cu o postare pe Instagram, cu vibrații majore de Marilyn Monroe, luni. Vedeta în vârstă de 40 de ani, și-a uimit fanii cu o lovitură artistică a modelării unui bikini din petale de trandafir, iar părul ei ondulat și blond a făcut-o să arate exact ca starul de la Hollywood. În fotografie, Paris era îngenuncheată într-o grămadă de petale roșii, iar tocurile ei se potriveau cu ținuta improvizată din două piese.

Ea a descris postarea: „Bună februarie. Luna Iubirii”. Fanii ei au fost uimiți de poza ei și au scris: „OMG asta e uimitor” și „superb”.

Foto: hellomagazine.com

Mulți au făcut referire la cât de mult arăta ca Marilyn și au adăugat: „Îmi place doar această fotografie”. Dragostea este în aer pentru Paris, care tocmai a sărbătorit o aniversare alături de iubitul ei, Carter Reum.

Ea a mers pe Instagram cu un mesaj din inimă către el, împreună cu un montaj de fotografii și videoclipuri.

„Aniversare fericită de 14 luni dragostea mea!” ea a scris.

„Când mă privești în ochi, inima mea se topește. Nimic altceva nu există în mintea mea, în afară de tine și de mine. Când mă săruți, timpul se oprește. În fiecare zi alături de tine se simte ca un vis împlinit! Te iubesc atât de mult! Ca nimic din ceea ce am simțit sau experimentat vreodată în toată viața mea! Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru că te-a trimis la mine.

„Îngerul meu drăguț și…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.