Părul permanent, din nou la modă după 40 de ani

0

După circa patru decenii de când femeile au uitat complet la acest stil, părul permanent revine din nou la modă. Unica parte pozitivă este că aceste noi metode de încrețire a părului nu mai au aceleași efecte nocive precum aveau cele de acum 40 de ani. Oricum, este important să nu aveți încredere în oricine, deoarece nu doriți să vă treziți cu o coafură imensă, la care niciun produs de hairstyling nu îi poate face față.

În anii 80 era la modă și înlăturat pentru aproape 40 de ani, iar acum permanentul începe să își facă din nou loc în trendurile de azi. Este rezultatul hairstyliștilor americani care susțin că sunt din ce în ce mai multe cereri pentru o astfel de coafură.

Părul permanent ajunge din nou în atenția femeilor datorită lui Jennifer Lopez sau a Oliviei Munn

„Coafez păr permanent în fiecare zi, uneori chiar de două, trei ori pe zi. Asta înseamnă că este, în continuare, un procent uriaş de femei care caută permanentul potrivit”, a declarat Damian Santiago, hairstylist.

Comparativ cu frizurile îndrăznețe care în urmă cu zeci de ani erau în vogă, permanentul de azi nu mai este la fel de voluminos. Acesta începe să capete un aspect mai natural, iar buclele devin mai lejere.

Și metoda pe care o folosesc experiții începe să fie mai blândă cu firul de păr.

Tratamentul din ziua de azi nu mai afectează părul. În schimb, există încă stiliști pasionați pentru varianta tradițională.

„Este…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.