Paula Chirilă a dezvăluit secretul prin care a reușit să dea jos 15 kilograme într-un timp record

0

Paula Chirilă este o femeie ce a trecut prin momente de cumpănă în ceea ce privește viața personală, întrucât relația cu soțul ei s-a încheiat. Divorțul a afectat-o serios pe prezentatoarea tv și a început să se refugieze în mâncare și mai ales în dulciuri. În doar câteva luni, silueta acesteia a luat proporții și cu greu a mai putut să ardă kilogramele în plus. Însă, Paula Chirilă este o femeie atât de ambițioasă, încât și-a recăpătat forțele și a luat-o de la capăt.

A început prin a-și pune în ordine planurile și obiceiurile, prin a-și controla poftele și prin a adopta un regim alimentar cu totul nou. Prăjiturile și înghețata consumate în cantități extrem de mari au dispărul complet din dieta ei.

“Am slăbit pe puterile mele. Când eram singură-singurică, mai bine mă săreai decât să mă ocoleşti, atât eram de umflată. Eu îmi asum fiecare lucru pe care îl fac şi fiecare etapă a vieţii mele. Da, domle, am mâncat de am rupt! Am reciclat torturi şi îngheţate”, a mărturisit vedeta pentru Libertatea.

Paula Chirilă a spus care a fost secretul prin care a reușit să slăbească 15…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.