Pe ce a cheltuit Andreea Bănică toți banii și ce a avut de spus soțul ei: „Eu am banii mei”

0

Fashionistă convinsă, Andreea Bănică ține tot timpul cont de tendințe și îi place să investească în aparițiile sale toți banii.
Pentru cei care nu știu, Andreea Bănică provine dintr-o familie modestă, iar ea a luptat dintodeauna și a fost extrem de muncitoare, pentru a ajunge la luxul de acum.
Vedeta ne-a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna să își poată cumpăra orice și iată că a ajuns în acel punct.
„Foarte puține lucruri mi-au achiziționat părinții mei. Provin dintr-o familie modestă și nu m-am bucurat de acele momente. Mi-am dorit de mică să pot să ajung la un moment la un nivel în care să pot să-mi achiziționez ceea ce-mi doresc. Și am muncit foarte mult și acum pot să mă bucur de ceea ce mi-am dorit atunci”.
Cu hainele din dressingul Andreei ne-am putea cumpăra cu ușurință un apartament. Vedeta nu se uită la bani atunci când vine vorba de haine, pantofi sau bijuterii.
La ultima tură de shopping Andreea Bănică ne-a dezvăluit că a cheltuit toții bani.
„Am cheltuit toți banii. Am achiziționat gentuța, clutch-ul ăsta de la Zac Posen, sandalele Yves Saint Laurent, adidași mulți mi-am luat”.
Pe ce a cheltuit Andreea Bănică toți banii și ce a avut de spus soțul ei: „Eu am banii mei”
După ce a cheltuit toții bani pentru o sesiune de shopping, Andreea spune că va sta potolită următoarea perioadă. Un an spune ea, noi însă suntem convinși că va dura maximum o lună.
„Păi da nu îmi…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.