Pepenele roșu, un fruct toxic! Cum îi putem alege pe cei sănătoși

0

Pepenele roșu este perfect pentru zilele de vară. Te va menține hidratată în zilele călduroase, te va ajuta să slăbești, este sățios și îți va mări imunitatea. Însă trebuie să știi cum să îl alegi. Chiar dacă poate aduce foarte multe beneficii organismului, pepenele poate fi și toxic datorită pesticidelor.

Pepenele roșu mai poate fi denumit și fructul minune al verii. Grație conținutului ridicat de aminoacizi, mai ales L-arginină și L-citrulină, pepenele verde este nemaipomenit nu doar pentru persoanele care practică sport, dar și pentru cei ce își doresc mai multă energie și vor să prevină senzația de oboseală.

Pepenele este de asemenea recomandat și în sarcină. Acesta reduce greața, întărește imunitatea și ajută la formarea armonioasă a fătului.

Chiar și așa, trebuie să acorzi foarte mare atenție atunci când alegi pepenele. Nu tot ceea ce se află pe piețele sau rafturile magazinelor este și bun de mâncat. De nenumărate ori, din dorința de profit, crescătorii tind să depășească normele acceptabile de azot, fiindă acest truc îi face să crească de cel puțin 3 ori mai repede decât…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.