Piese vestimentare și accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

0

Moda se schimbă de la un an la altul și tendințele nou apărute ne conving să cumpărăm în fiecare an piese vestimentare variate. Însă, elementele clasice nu se demodează niciodată, așa că, pe lângă hainele de sezon, iată și ce piese vestimentare și accesorii clasice trebuie să fie prezente în fiecare garderobă a unei femei.

Site-urile online de specialitate pun la dispoziție numeroase anunțuri haine de femei cu o varietate de produse. Fiecare femeie acordă importanță detaliilor vestimentare și accesoriile nu lipsesc niciodată dintr-o ținută completă, indiferent de circumstanțe, motiv pentru care îți prezentăm lista obiectelor vestimentare care nu trebuie să lipsească dintr-o garderobă feminină.

Piese vestimentare și accesorii care nu se demodează niciodată

  • Cămașa albă

Piesa vestimentară clasică, dar întotdeauna la modă, cămașa albă este ușor de asortat în aproape orice ținută. Poate fi purtată elegant la serviciu, dar și casual la plimbare și poate fi combinată perfect cu o fustă ori cu pantaloni de piele sau blugi. Unde mai pui că într-o cămașă albă te vei simți întotdeauna confortabil.

  • Trench

Maro sau negru, trench-ul este piesa vestimentară obligatorie din garderoba unei femei. Se poartă primăvara și toamna peste rochii elegante, peste ținute casual ori chiar ca atare, pe post de rochie.

  • Palton

Iarna paltonul nu trebuie să lipsească din dressing. Este alegerea perfectă pentru o…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.