Povestea lui Albert Norel, romanul din Olanda care a creeat ceasul ideal!

0

Visele de multe ori devin realitate daca cel care le are crede in ele. Este cazul romanului Albert Norel Venete care si-a dorit din adolecenta sa creeze un ceas care ii poarta numele. Povestea romanului este interesanta avand in vedere ca si-a pus in joc toate resursele pentru a reusi si a ajuns sa-si se joace cu timpul si sa-si implineasca visul.

albert norel si ceasurile

Albert Norel Venete este din Doicești Dâmbovița, de lângă Tărgoviște si inca din adolescenta a vrut sa invete sa faca ceasuri si sa-l creeze pe al sau. Acum are 28 de ani si povestea ca atunci cand mergea spre școală trecea pe lîngă vitrinele cu ceasuri si se uita minute in sir la ele. „Sunt pasionat de lucrurile minunțioase. Petreceam foarte mult timp în a studia toate acele mecanisme și așa mi-am dat seama că tot ce îmi doream era să creez ceva unic, ceva care să mă reprezinte și care să ducă numele meu mai departe. Îmi place frumosul și am vrut ca ceasul care îmi va purta numele să aducă lux și eleganță în același timp”, a povestit el. Viața l-a dus către facultatea de teologie, însă nu a renunțat la visul său.

ceas norel
ceas norel

„Am studiat teologia, am vrut din totdeauna să îndrum oamenii către credință. Puține lucruri sunt mai minunate în viața unui om decât atunci când simte să prezinte pe Dumnezeu ca fiind răspunsul tuturor căutărilor noastre. Din păcâte nu sunt încă în totalitate pregătit să devin preot, câte o dată o simt în suflet”, a mai…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.