Principalele tendinţe în machiajul ochilor

0

Nici nu ne-am aliniat bine cu tendinţele sezonului de iarnă că deja ne îndreptăm privirea către sezonul următor. Tendinţele de machiaj pentru primavara-vara deja s-au scris, iar noi vi le prezentăm din timp. Prezentările de modă pentru sezonul următor sunt în toi, iar ochii noștri sunt ațintiți spre look-urile abordate pe podiumuri.

Dacă îţi place să fii în centrul atenţiei şi îţi place să ieşi în evidenţă, atunci un machiaj pe bază de glitter, ori unul realizat cu un creion metalic, este exact ceea ce ai nevoie. Indiferent dacă preferi prefer sclipiciul simplu, auriu, sau argintiu, ori preferi sclipiciul multicolor, poţi opta pentru oricare dintre acestea. Un astfel de machiaj poate fi purtat la orice eveniment, iar efectul va fi unul senzaţional.

De asemenea, machiajul cu aplicaţii este cea mai nonconformistă direcţie a acestui sezon. Pentru că glitterul şi creioanele metalice nu sunt suficiente au aplicat la diverse aplicaţii în look-urile concepute pentru acest an. Nuanţele electrice sunt în continuare în tendinţe. Aşadar, nicio vară fără nuanţe electrice! Dar asta nu este o noutate, cam aşa este de câţiva ani încoace. Orice nuanţă prefer, fie că este vorbă despre roz, galben, mov, albastru sau verde, cu siguranţă toate stau la baza unui machiaj super sexy, fresh şi îndrăzneţ.

Machiajul grafic este o noutate în acest an. Astfel, cerculeţele, liniile caracterizează tendinţele noului machiaj grafic. Vechiul cat-eye se transformă treptat în ceva mai îndrăzneţ, mai fresh, mai de actualitate.

Însă naturaleţea încă rămâne dominantă look-urilor de pe podium: pielea perfectă şi sprâncenele bogate şi naturale sunt definitorii.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.