Produse cosmetice pe care le poți ține la frigider pe timpul verii

0

Pe perioada verii, orice iz de răcoare este binevenit, chiar dacă vine de la aerul condiționat, un duș răcoritor, o băutură revigorantă cu gheață, un desert rece sau o înghețată. Dacă tot te-ai dus la frigider, ia și o apă termală, pentru un plus de prospețime.

O categorie de produse pe care o poți muta de tot în frigider este cea a produselor fără conservanți, adică cele bio, indiferent de anotimp. Acestea se alterează și râncezesc foarte repede, mai ales la temperaturi înalte. De altfel, unele produse nu ar trebui puse în frigider, din motive clare:

-Fardurile, pentru că se păstrează oricum

-Uleiurile ce își schimbă proprietățile și se solidifică la rece.

În schimb, există o serie de produse cosmetice pe care le poți păstra la frigider, cel puțin pe parcursul verii:

1. Cremele de ochi

Pentru zona sensibilă a ochilor și o compresă rece este nemaipomenită, mai ales o formulă specială, proaspăt scoasă de la frigider! Efectul imediat este unul antiinflamator și de stimulare a circulației la nivel local, reducând cearcănele și pungile de sub ochi. Mai clar, se păstrează mai bine, este mai eficace și se simte foarte bine.

2. Rujuri, balsamuri sau glossuri pentru buze

Poți încerca acest truc: pune în sertarul combinei frigorifice un ruj și ține un altul în oricare alt loc din casă. Folosește-le alternativ pe cele două și acordă atenție asupra intensității și rezistenței fiecăruia pe buzele tale. Vei…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.