Profecund – Tratamentul modern al infertilitatii feminine

0

Uneori organismul feminin nu este in masura sa dezvolte independent unele dintre elementele necesare pentru conceperea fiziologica a unei sarcini. Este cunoscut faptul ca acidul folic este un factor predominant pentru conceperea rapida, fara dificultate a unui bebelus. Medicamentele cu multivitamine si elemente naturale active, pot ajuta ovulatiei, iar acest lucru este dovedit chiar de tratamentul Profecund, pe care il poti cumpara din magazinul online Bioo.ro. Se stie ca patologia maturarii defectuoase a ovulelor este redusa cu o probabilitate de 40%. Acest fapt este confirmat empiric prin studii serioase ale unor experti de renume. Se pare ca, prin introducerea acidului folic si a unor ingrediente active in organism in anumite doze, este posibil sa se elimine sau sa se reduca la minimum cauza principala a infertilitatii feminine.

Deficienta de acid folic

Datorita deficientei de acid folic in organism, exista esecuri semnificative, mai ales in conceperea unui copil. Exista o iritabilitate anormala, o reticenta constanta de a manca si o predispozitie la oboseala. In contextul unei astfel de deficiente, metabolismul se manifesta in mod incorect. Tulburarile in organism implica acumularea de substante in sange,  care pot avea un efect distructiv asupra vaselor. Pentru a preveni conceptia unui organism nesanatos, care de multe ori duce la infertilitate, este necesar sa se mentina un echilibru al nutrientilor. Acest lucru poate fi facut cu ajutorul tratamentului Profecund, care are in component sa Quatrefolic,  si pe care il poti gasi in magazinul online Bioo.ro.

Extract din fructe de Vitex

Deoarece hipotalamusul controleaza productia de hormoni, inclusiv endorfinele, cum ar fi hormonii de placere, euforia, femeile care sufera de lipsa de placere, trebuie supuse unui tratament cu Profecund, care are in componenta sa si extract din fructe de Vitex si care ajuta la revenirea placerii, precum si la reglementarea procesului de asimilare in organism. Reducerea dorintei sexuale este o problema comuna in randul adultilor, mai ales in randul femeilor. Prin urmare, interesul pentru ierburi si plante care cresc in mod natural libidoul, este mare. Medicamentul Profecund, este un produs pe baza de plante naturale, care ajuta in caz de infertilitate feminina.

Continuarea pe Jurnalul National

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.