Răzvan Ciobanu, despre cariera sa în modă: „A trebuit să mă reinventez și să găsesc o soluție”

0

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la doar 43 de ani, în urma unui teribil accident rutier. În multe dintre interviurile sale, Răzvan a mărturisit că, de-a lungul carierei, s-a confruntat cu perioade dificile, ajungând chiar la faliment.
Răzvan Ciobanu, despre cariera sa în modă: „A trebuit să mă reinventez și să găsesc o soluție”
Răzvan Ciobanu și-a descoperit pasiunea pentru modă în copilărie. Mărturie stau hainele distruse ale mamei sale, cărora a decis să le dea o nouă formă cu foarfeca. Carieră să nu a fost una lineară, fiind întreruptă de o depresie severă și de faliment în 2010.
Răzvan Ciobanu a vorbit despre momentele de cumpănă din viața sa.
„Între 2010 și 2015 sau 2014, a fost perioada în care a trebuit să mă reinventez și să găsesc o soluție. Nu aveam practic niciun job. Nu venea niciun ban de nicăieri. Încercasem să stau în Londra și nu am rezistat mai mult de un an”, a declarat Răzvan Ciobanu într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Acces Direct”, conform Libertatea.
A încercat să se lanseze în Londra
Creatorul de modă a povestit și despre încercarea sa de a intra în lumea modei din Marea Britanie.
Citește și: Mesajele vedetelor după decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu
„Am încercat să-mi găsesc un job ca designer. Era complicat pentru că mi se spunea la interviuri că sunt overqualified (supracalificat) și nu înțelegeam ce se…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.