Recomandari pentru a avea un ten radiant

0

Este de notorietate faptul ca poluarea atmosferica, stresul cotidian,  produsele si metodele pe care le folosim pot actiona in mod negativ asupra tenului fetei, aceasta fiind si o zona mai sensibila a corpului.

De aceea trebuie sa ai foarte multa grija ce pui pe fata!

Trebuie sa eviti produsele cosmetice concentrate mai ales pe acelea care contin grasimi, deci inainte de a utiliza orice produs este necesar sa cunosti ingredientele acestuia. Este recomandat ca produsele cosmetice pe care le folosesti sa contina  minerale. Pentru a ajuta porii fetei sa se inchida se va stropi fata cu apa rece inainte de aplicarea fondului de ten.

Ai multa grija la alimentatia  ta!

Dieta ta zilnica trebuie sa contina multe legume si fructe proaspete si bogate in vitamina A si E, aceste doua vitamine fiind binecunoscute pentru efectele benefice asupra sanatatii pielii. Vitamina E este continuta de legumele verzi, spre exemplu spanacul, broccoli, marul verde, frunzele diferitelor mirodenii.

Vitamina A se gaseste in fructe si legume colorate : rosii, ardei, morcovi, pepeni galbeni, piersici. Pentru ca tenul sa aiba elasticitate, acesta trebuie sa fie hidratat. Iti recomandam sa consumi multa apa.

Ai grijă cu expunerea la soare! 

Este un mit faptul ca soarele ajuta la intretinerea pielii datorita razelor ultraviolete. Acestea predispun la aparitia cancerului de piele, imbatranire prematura şi riduri. Te poti expune fara riscuri folosindu-te de orele potrivite cand soarele nu este atat de puternic dar numai dupa ce ai aplicat creme cu factori de protectie solara. Trebuie sa fii consecventa in grija ta fata de ten si rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.