Reguli pe care trebuie să le respecți atunci când ai un atac de panică

0

Atacul de panică poate fi un episod singular sau poate reprezenta un episod al unei serii cauzate de mulți factori, reprezentând adesea o afecțiune ce este însoțită cu stări de anxietate, frică, iar în anumite cazuri, depresie. Dacă și tu ai momente în care te confrunți cu atacuri de panică, iată care sunt regulile de care să ții cont pentru a îi minimiza efectul.

  1. Dacă îți este teamă, dacă ai acea stare de ireal sau de completă agitație, adu-ți aminte că aceste sentimente nu sunt altceva decât o exagerare a reacțiilor normale ale corpului din cauza stresului.
  2. Doar pentru că întâmpini astfel de senzații, nu înseamnă că ai o boală gravă. Aceste emoții sunt doar deranjante și nu periculoase. Nu ți se va întâmpla nimic rău în urma acestui episod.
  3. Lasă sentimentele să vină de la sine. Ele te-au avut sub control. Le-ai exagerat și doar le-ai făcut să pară mai acute și mai puternice. Nu le mai expanda. Nu te îndepărta de panică. Atunci când simți că se formează starea de panică, inspiră adânc și odată ce respiri, încearcă să te și relaxezi. Încearcă din nou. Rămâi în acea stare ca și…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.