Remedii contra neplăcerilor menopauzei

0

Dacă nu vrei să urmezi un tratament hormonal, încearcă și câteva soluții naturale contra neplăcerilor provocate de menopauză.
Manopauza nu este o boală, ci o consecință firească a schimbărilor care au loc în organism odată cu înaintarea în vârstă.
Simptomele ei (bufeuri, transpirație nocturnă și uscăciune vaginlă) pot fi destul de supărătoare. Deși nu există un remediu care să te scape definitiv de aceste neplăceri, stilul de viață are un cuvânt greu de spus.

Omega 3, secretul echilibrului
Un studiu realizat în Franța în 2008 a demonstrat faptul că o cură de opt săptămâni cu Omaga 3 scade frecvența bufeurilor la jumătate. În plus, acești acizi grași reduc riscul de apariție a bolilor cardiovasculare și ajută la menținerea tonusului psihic la cote ridicate. Științific, este dovedit că o cură de două luni cu ulei de pește (care conține Omega 3) echivalează cu un tratament cu antidepresive, fără efecte adverse ale pastilelor.

Hormoni din plante contra bufeurilor

Semințele de in și de soia conțin fitoestrogeni, substanțe naturale asemănătoare estrogenului uman. Fitoestrogenii pot reduce…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.