Remedii naturale pentru tusea copiilor și a gravidelor

0

Tusea în timpul unei răceli poate fi destul de enervantă ducând chiar și la nopți nedormite. În cazuri mai grave este absolut necesar să vizitați de urgență medicul pentru a primi tratamentul corespunzător împotriva tusei.

Ceea ce trebuie noi să știm este că tusea reprezintă modul prin care organismul se apără, având rolul de a curăța căile respiratorii și de a elimina mucusul acumulat. Astfel, tusea nu trebuie oprită, însă trebuie tratată cauza acesteia.

Remedii naturale pentru tusea copiilor, bebelușilor și a gravidelor

În cazul copiilor mici, ai bebelușilor și al gravidelor, este indicată evitarea medicamentelor, în special a antibioticelor, dacă nu este o nevoie neapărată. Dacă după consultul medicului, tusea nu este una gravă, ne putem baza pe remediile naturiste care vor înlătura cauzele tusei la copii, bebeluși și gravide.

Aveți grijă însă! Până la vârsta de un an, bebelușii nu trebuie să consume miere datorită potențialului alergen foarte ridicat al acesteia. În cazul bebelușilor este bine să întrebăm medicul înainte de a administra chiar și tratamentele naturiste.

Ceaiul de ceapă,…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.