Rihanna, pe coperta revistei Harper’s Bazaar, din luna Mai 2019

0

Dacă există cineva care întruchipează juxtapunerea perfectă dintre frumusețe și modă, ei bine acea persoană este Rihanna.
Pentru ediția din luna Mai a revistei Harper’S Bazaar, cântăreața, fashion icon, și make-up guru este protagonista unui shooting spectaculos și expresiv.
Rihanna, în vârstă de 31 de ani, continuă să ne surprindă cu proiectele ei, atunci când vine vorba de frumusețe și modă. De data aceasta, Rihanna apare pe coperta din luna Mai a revistei Harper’S Bazaar într-un mod inedit.
Artista poartă un machiaj curcubeu pe pleoape, iar buzele sunt într-o nuanță de verde-metalic.
Titlul revistei din luna Mai este intitulat The Beauty Issue – Problema frumuseții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 
Rainha! @harpersbazaarus #fentybeauty #fenty #barbados #rihannafenty #rihannanavy #rihanna #teamrihanna #rihannafans #robynrihannafenty #rihannarobyn #rihannasnavy #riribyrihanna #rihannanews #rihannaforever #rihannavy #iloverihanna #rihannaanti #instarihanna #rihannaqueen #rihannadiamonds #rihannanavi #rihannanavy4life #harpersbazaar #rihannaharpersbazaar #harpersbazaarsg #harpersbazaaruk
O postare distribuită de C҉L҉Ã҉ ҉N҉A҉V҉Y҉ (@cla_navy) pe Apr 16, 2019 at 12:34 PDT

Rihanna, pe coperta revistei Harper’s Bazaar, din luna Mai 2019
Pentru coperta din luna Mai a revistei Harper’s Bazaar, Rihanna a purtat o salopetă metalică amețitoare, cu accente strălucitoare, semnată Maison Margiela Artisanal, realizată de…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.