Rihanna, prima femeie care va crea un brand pentru LVMH

0

LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton este cel mai mare producator de bunuri de lux din lume și aparține miliardarului francez Bernard Arnault.
Grupul francez, proprietar al Dior, Louis Vuitton, Fendi şi Givenchy a anunțat vineri colaborarea cu Rihanna, pentru lansarea unui nou brand de lux, care va include haine, încălțăminte și accesorii.
Brandul Fenty va debuta cu o primă colecție în primăvara acestui an.
“Rihanna este recunoscută drept o cântăreață minunată, dar de-a lungul parteneriatului nostru Fenty Beauty am descoperit o adevarată antreprenoare, un CEO și lider terific. Și-a găsit natural locul în cadrul LVMH. Pentru a o sprijini să lanseze Fenty Maison am construit o echipă multiculturală talentată care va fi susținută din resursele grupului”, a declarat Bernard Arnault, președinte și CEO LVMH.
Rihanna, prima femeie care va crea un brand pentru LVMH
Rihanna devine prima femeie care creează un brand original în cadrul LVMH, prima femeie de culoare la conducerea unei case de mod din portofoliul LVMH, iar casa de moda Fenty este prima creata de grup de la înființarea Christian Lacroix, în 1987.
Fenty Maison va debuta în câteva săptămâni și va avea sediul în Paris.
„Să proiectez o linie ca aceasta, pentru LVMH, este un moment incredibil de special pentru noi. Domnul Arnault mi-a oferit o oportunitate unică, de a dezvolta o casă de modă în sectorul de lux, fără limite artistice. Nu mi-aș fi imaginat un partener mai…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.