Rochia purtată de Jennifer Lawrence la petrecerea de logodnă. Cine i-a creat-o

0

Jennifer Lawrence s-a logodit la începutul anului cu directorul unei galerii de artă, Cooke Maroney, 34 de ani. Actriţa americană, în vârstă de 28 de ani, se iubeşte din iunie 2018 cu bărbatul. Cei doi se cunosc încă din anul 2013, după ce o prietenă comună le-a făcut cunoştinţă.
Rochia purtată de Jennifer Lawrence la petrecerea de logodnă
Recent, Jennifer Lawrence şi Cooke Maroney au organizat o petrecere de logodnă care a avut loc la Brooklyn, New York. Evenimentul a fost unul restrâns, iar invitaţii nu au avut acces în locaţie cu telefoanele mobile. Cu toate acestea, make-up artistul vedetei, Fulvia Farolfi, a publicat o imagine cu Jennifer Lawrence pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 
Jennifer on Saturday, May 11 2019 at a pre-wedding toast #jenniferlawrence
A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) on May 13, 2019 at 11:54am PDT

Pentru petrecerea sa de logodnă, celebra actriţă a optat pentru o rochie de mireasă Juliana, semnată de brandul american Lauren Wells. Rochia este disponibilă în două culori, Jennifer Lawrence alegând să îmbrace varianta roz perlat. Pentru cele care doresc această rochie, o pot achiziţiona doar cu precomandă şi costă în jur de 2.400 de euro.
Superba rochie a fost accesorizată cu bijuterii Leighton, pantofi Casadei şi poşetă Roger Vivier. Nu este prima dată când actriţa Jennifer Lawrence poartă rochiile create de Lauren Wells. Ea a mai îmbrăcat o creaţie a…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.